Előfizetői tartalom

Beletapostak a gázba a Ferrarinál

Portfolio
Erős rajtot vett a Ferrari, az új modelljeinek köszönhetően nőttek az eladásai globálisan, ami jótékonyan hatott az árbevételére és a profitabilitására egyaránt. A menedzsment ezeket látva pedig azonnal lépett és több területen megemelte a 2016-ra vonatkozó várakozásait. A befektetőknek viszont mindez kevés egyelőre, esik az árfolyam.

Erős évkezdés a FerrarinálA nemrég leválasztott és tőzsdére vezetett Ferrari erősen kezdte az évet, a luxusautó-gyártó 1882 járművet értékesített, amely 15 százalékos növekedést jelentett az előző év azonos időszakához képest. Ez elsősorban az új modelleknek (488 GTB, 488 Spider, F12tdf) volt köszönhető, amelyek hozzájárultak az eladások növekedéséhez Amerikában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés