Előfizetői tartalom

Cégautód van? - Tippek, trükkök a flottakezeléshez

Hámor Iván
Magyarországon is jelentősen megnőtt a céges üzemeltetésű járművek aránya, ami magával vonzotta egy új "szakma" képviselői, mégpedig a flottamenedzserek iránti igény növekedését is. Csakhogy deklaráltan ilyen jellegű képzés egyetlen oktatási intézményben sem folyik, így a flottamenedzserek más irányú végzettségük után a gyakorlatban kénytelenek elsajátítani a szakma fortélyait.

A múltban is létező "gépjármű előadó", vagy hasonló pozíciókban dolgozók a mai flottamenedzserek előfutárainak tekinthetők, de ez a tevékenység mára jelentősen átalakult. Nem csak a járművek üzemeltetésével, és annak adminisztrációjával kell egy valóban jó flottamenedzsernek foglalkoznia, hanem már a beszerzési, kiválasztási folyamatban is aktív döntés előkészítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés