Előfizetői tartalom

Célkeresztben a KKV-k és az agrárium

Hámor Iván
A vállalkozások eszközeik finanszírozására előszeretettel választják a lízing különböző formáit, azonban az elmúlt évek ezen a területen is sok változást hoztak. A korábban népszerű, idegen devizában történő finanszírozás visszaszorult, a finanszírozók körében is következtek be változások, illetve a lízingbe vevők is stratégiát váltottak, visszafogták fejlesztéseiket. A hazai lízingpiacon a cégautók finanszírozása mellett az agrárszektor volt az a terület, ahol a többinél kisebb mértékű volt a visszaesés, és ezen a piacon az UniCredit Leasing az egyik meghatározó szereplő. A Portfolio.hu kérdéseire az UniCredit Leasing Hungary Zrt. vezérigazgatója, Coriolan Sever Filip válaszolt.

Portfolio.hu: Az elmúlt másfél, két év milyen lízingpiaci változásokat hozott az UniCredit Leasing életében, mennyire alakult át az ügyfélportfólió? Milyen ügyféligények csökkentek, illetve növekedtek? Jármű, gép, ingatlan, illetve mely szektorokra jellemző a lízing iránti érdeklődés? Coriolan Sever Filip: Társaságunk a folyamatosan változó piaci igényekhez alkalmazkodva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés