Előfizetői tartalom

CNG-offenzíva a ©kodától

Portfolio
A VW csoport már évek óta kínál sűrített földgáz (CNG) hajtású járműveket, elsősorban a Volkswagen márka modelljeiből, de Audi is elérhető létezik ezzel a hajtóanyaggal. Hamarosan a ©koda is bővíti ebben az irányban a palettáját, mégpedig az Ocatvia révén. El lesz a második mlada boleslavi autó - Citigo után -, ami ezzel a környezetbarát hajtóanyaggal is működhet.

Az új ©koda Octavia CNG változata 1,4 TSI turbófeltöltésű Otto-motorjának teljesítménye 110 lóerő. A kettős üzemű erőforrás földgázzal és benzinnel egyaránt működtethető, az automatikus motorleállítás és -indítás (Start-Stop System) illetve a fékezési és motorfék-fázisok alatti energia-visszatáplálás rendszereit is tartalmazza. A korszerű aggregát teljesíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés