Előfizetői tartalom

Elektromos autóval csapatnád? - Az állami munkahelyeken könnyen alád tehetnek egyet

Portfolio
Az elektromobilitás térnyerése segít visszaszorítani a közlekedésből származó károsanyag-kibocsátást, és pozitív hatással van a magyar gazdaság fejlődésére is - mondta Varga Mihály az állami intézményeknek készült elektromos autóflotta átadásáról szóló sajtótájékoztatón. A nemzetgazdasági miniszter hozzátette, célunk, hogy az állami pénzből gazdálkodó intézmények járművei között az elektromos autók aránya 2030-ra elérje a 30 százalékot.

Az elektromobilitás térnyerése szempontjából is eredményes és munkával teli év áll mögöttünk - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter. Ennek eredményeként ma Magyarországon a zöld rendszámmal rendelkező, környezetbarát autók száma már meghaladja a 3500-at. Varga Mihály hangsúlyozta, az infrastruktúra kiépítését illetően az egyik legfontosabb célunk, hogy elektromos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés