Előfizetői tartalom

Elektromos autókba fog motorokat gyártani nálunk az Audi

MTI
A magyarországi Audi továbbra is a kormány egyik legfontosabb stratégiai partnere, a cég tervei szerint Magyarország lesz a villamos meghajtású motorok gyártásának központja - számolt be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Peter Kösslerrel, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetésének elnökével a győri székhelyű vállalat hosszú távú fejlesztéseiről folytatott megbeszéléséről.

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfői közleménye szerint Varga Mihály hozzátette: a részletekről folyamatosan egyeztet a cég a magyar kormánnyal, a Jedlik Ányos Tervben megfogalmazott e-mobilitási program megvalósításával összhangban. A közlemény emlékeztet arra, hogya vállalat Győrben gyártja majd a Q3 UV (városi terepjáró) modelljeit. Az átállás az új modellre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés