Előfizetői tartalom

Értelmetlenek, de ezeket szeretik - BMW X5 M és X6 M

Portfolio
A BMW olyannyira nem tud hibázni, hogy ha olyan autókat készít, amik bármilyen racionális, vagy emocionális szempont szerint sem lehetnének közkedveltek, nem győz belőlük eleget gyártani. Ennek ellenére nem volt kockázatvállalás mentes a 2009-es év, amikor a terepjárónak egyébként sem használható X5 és X6 modellekből elkészítették az M-es változatot, de bejött nekik. Most itt vannak az utódaik, melyeket a legfőbb piacukon, a sebességkorlátozással és "bolond biztos" szabályrendszerrel védett Egyesült Államokban mutatnak be.

Amikor e két típus előző generációja 2009-ben a piacra érkezett, első ízben jelent meg a BMW M GmbH nagyteljesítményű gépeinek karaktere a BMW X-modelljeinek családjában, s mindjárt kategóriavezető menetdinamikai képességekben mutatkozott meg. Az új BMW X5 M és az új BMW X6 M újabb fejezettel írja tovább e sikertörténetet, mégpedig dinamikus képességeik, érzelmeket ébresztő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés