Hamarosan itt a Hyundai új kombija

2017. február 17. 15:53    
nyomtatás
 
A március 7-i Genfi Nemzetközi Autószalonon lesz az új generációs i30 kombi világpremierje - közölte a cég és egyúttal egy sokat sejtető képet is csatoltak.


Már nem kell sokat várni az új i30-as kombi változatának leleplezésére, a dél-koreai gyártó a genfi eseményen mutatja be az új változatot.

Az 5 ajtós változatnak nemrégiben volt a nemzetközi bemutatója, már itt kiderült, hogy 4 változata lesz a harmadik generációs i30-nak.

A cég a mostani közleményében nem árul el több részletet, csak annyit tudunk, hogy a hűtőrács ugyanolyan lesz, mint az 5 ajtós esetében, a tetővonal pedig látványosan szűkül hátrafelé. Emellett egy sokat sejtető fotót csatoltak.

Hamarosan itt a Hyundai új kombijaAz új modell ezt a második generációs kombit fogja váltani:

Hamarosan itt a Hyundai új kombija

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium