Előfizetői tartalom

Hatalmas, Magyarországot is érintő sztori bukott ki az Opel eladása miatt

Az idei év egyik nagy autóipari sztorija, hogy a General Motors eladhatja az Opelt a PSA-csoportnak, de még ennél is sokkal izgalmasabb dolgok derültek ki, a német Manager Magazin úgy tudja, hogy az Opelt teljesen elektromos autók gyártására állítanák át, ami az Opel magyarországi motorgyártását is érintené.

Egyre érdekesebb részeltek derülnek ki2017 egyik legizgalmasabb autóipari sztorija, hogy a General Motors eladhatja az Opelt a PSA-csoportnak. Ez már önmagában is érdekes, de időközben újabb részletek derültek ki, például, hogy az amerikai és a francia autógyártó nem akar arról beszélni, hogy milyen tervei vannak a munkahelyekkel, a gyárakkal és a kutatási és fejlesztési központokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés