Előfizetői tartalom

Házhoz jön a Renault: segítik a jó választást

Hámor Iván
A laikus, külső szemlélők számára a haszonjárművek világa akár egyszerűbbnek is tűnhet, mint a személyautóké. A kisteherautók között messze nem indul annyi gyártó a felhasználók kegyeiért, és a termékeik között sem olyan a formai különbözőség, mint a személyautók esetében. A valóság ezzel szemben az, hogy szinte alig gördül ki két egyforma teherautó a gyárak kapuján, annyira különböznek egymástól a felhasználói igények, és a megoldásukhoz kínált megoldások.

Azon járműgyártók és forgalmazók, amelyek csak haszonjárművekkel, és ezen belül általában nehéz tehergépjárművekkel, buszokkal foglalkoznak - vagy ezt a személygépjárművektől elkülönült szervezetük végzi - könnyebb helyzetben vannak, mert a szakembereik munkaidejük 100%-ában ezzel a speciális területtel foglalkoznak, ismereteik teljes körűek, a vásárlóik pedig hozzájuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés