Előfizetői tartalom

Így gyorsul az új Tesla 1,9 másodperc alatt százra

Portfolio
A Tesla elektromos kamionját péntek hajnalban mutatta be Elon Musk, a cég vezére nagy meglepetéssel is készül, a színpadon egyszer csak megjelent a Roadster második generációs modelljével, amit a helyszínen néhány szerencsés ki is próbálhatott. Az első "tesztvezetésről" videó is készült, amit csak erős idegzetűeknek ajánlunk.

Az eddig megjelent információk alapján az autót egészen brutális, 200 kWh kapacitású akkumulátorcsomaggal szerelik majd, amely kétszer akkor, mint a gyártó most elérhető legnagyobb akkumulátora. Ennek segítségével a sportautó képes lesz az ígéretek szerint egyetlen töltéssel 620 mérföld (durván 1000 kilométer) megtételére. A Roadster 2-ben három elektromotor dolgozhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés