Előfizetői tartalom

Innen töltjük a világot

Hámor Iván
Magyarországon négy autógyártó is folytat komplett autó, vagy motorgyártó tevékenységet, és valóban nagymértékben járulnak hozzá az ország gazdasági teljesítményéhez. A tágabban vett iparágnak azonban jóval több olyan szereplője is van, melyek szintén Magyarországról végeznek globális tevékenységet. Ilyen az ABB, amelynek a világ minden pontjára szánt elektromosautó töltőoszlopai Vácon készülnek.

Elektromos, vagy plug-in - tölthető - hibrid autót használva nagyon hamar kapcsolatba kerül az ember a töltő infrastruktúrával, annak minden jelenlegi előnyével és hátrányával együtt. A helyzet szinte pillanatról pillanatra változik, és mind technológiai, mind üzemeltetői oldalról vannak lehetőségek a továbblépésre. Erről, valamint a töltőinfrastruktúra jelenéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés