Előfizetői tartalom

Jól álcázza az erényeit az új Honda Civic

Hámor Iván
Egy új modell kifejlesztése során minden autógyár arra törekszik, hogy a korábbinál nagyobb, szebb és jobb terméket alkosson. Alapvetően így van ez a Honda esetében is, de az új Civic - amely immár a 9. a sorban -, de mindezek felismeréséhez idő kell. Első nekifutásra ugyanis inkább visszalépésnek tűnik az autó, de az "ördög" a részletekben rejtőzik.

A 2006-ban megjelent Civic meglehetősen megosztó jelenség volt, és még a mai napi is az. Formája nem illeszkedett a kompakt autókról kialakult képbe, sokan túlságosan futurisztikusnak vélték. Az igazán jövőbemutató elemek ráadásul nem is kívül, hanem belül kaptak helyet, mint a tágas utas- és csomagtér, és az egyedülállóan variálható hátsó ülések. A műszerfala sem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés