Előfizetői tartalom

Két millió Audi évente? - Egyre közelebb a célhoz

Portfolio
Erős évet zárt az Audi, aminek köszönhetően a korábban jelzett 2020-as céldátum előtt sikerülhet elérniük a két millió darabos jármű-értékesítést globálisan - erről a cég vezére, Rupert Stadler beszélt a Reutersnek adott interjújában. Az optimista várakozásokat az érkező új modellekre, az európai autópia gyógyulására és a kínai piac további erősödésére alapozzák a németek.

Rupert Stadler, az Audi vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalata stabil teljesítményt nyújtott Európában az eladások tekintetében. Ez kiemelten fontos a társaság működése szempontjából, ugyanis a teljes eladások 44 százalékát az öreg kontinensen realizálják a németek. Kínával kapcsolatban is bizakodó volt Stadler, véleménye szerint tovább bővülhetnek az eladások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés