Előfizetői tartalom

Kettős Ford győzelem a sarkkör közelében

Portfolio
A Ford Motor Company példátlan kettős győzelemmel zárta a bolygó egyik legkeményebb autós megmérettetését, a Sarkvidéki Haszonjármű Tesztet. A vadonatúj Ford Transit és a vadonatúj Ford Transit Connect első helyezést szerzett saját kategóriájában, miután mindkét modell sikeresen kiállta az ötnapos, kemény tortúra megpróbáltatásait. A tesztsorozat azt vizsgálta, hogyan teljesítenek a járművek a fagyos Észak-Finnország jeges és havas útjain, ahol a hőmérséklet akár mínusz 50 Celsius fok is lehet.

A Ford haszonjárműveinek általános teljesítménye, hajtóanyag-fogyasztása, szállítási képessége és úttartása minden feladat során kiválónak bizonyult; akkor is, amikor egy jeges repülőtéren kellett szlalomozniuk, és akkor is, amikor 700 kilométert kellett megtenniük a lefagyott, jégbordás utakon."Minden egyes Transit-változatot a világ legkeményebb klímáin és útjain...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés