Előfizetői tartalom

Lézerágyú a Mercedes-Benz GLA-ban

Portfolio
Egyre komolyabban veszi a kompakt kategóriát a Mercedes-Benz. Az A- és B-osztályok után a terepjárósított GLA is hamarosan megérkezik, de amíg erre sor kerül, addig is egy érdekességekkel telezsúfolt koncepció változattal szondázzák a vásárlói véleményeket. Az érdeklődés Kínában is jelentős a hasonló modellek iránt, így nem véletlen, hanem a stratégia része a Shanghai-i bemutató.

A Concept GLA formájában a Mercedes-Benz prémiumkategóriájú kompakt SUV típust mutat be. A 4,4 méter hosszú, közel 2 méter széles és 1,6 méter magas Concept GLA a szabadidő eltöltésben kíván partner lenni, de ha a benne felvonultatott lézeres technológia valaha is sorozatgyártásba kerül, akkor a céges üzemeltetés során projektorként is használható lesz.Az utastér kialakítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés