Előfizetői tartalom

Magyarországon bővít a Mercedes

A Mercedes-Benz 185 milliárd forintos beruházást jelentett be pénteken Kecskeméten, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. új generációs kompakt autók gyártásával bővíti tevékenységét -írja az MTI. Ez az összeg már magában foglalja a korábban bejelentett 80 milliárd forintos karosszériaüzemre vonatkozó beruházást.

185 milliárd forintot költenek el a németekA Mercedes összesen 185 milliárd forintot fog elkölteni Magyarországon 2018-ig, amelyből 80 milliárd forintot fordítanak majd az új karosszériaüzemre (ezt már korábban kommunikálták), illetve további 105 milliárd forintot fordítanak arra, hogy idehaza kezdődhessen meg új kompakt modellek gyártása is, illetve technológiai fejlesztésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés