Előfizetői tartalom

Mégis, miért vesz valaki elektromos autót?

Portfolio
Az EV Obsession hatalmas projektbe vágott bele, 26 európai országban, 49 amerikai államban és 9 kanadai tartományban végeztek felmérést az elektromos autósok körében. Az eredmény egy 90 oldalas jelentés lett, amelyben többek között olyan kérdésekre keresték a választ, hogy miért vesz valaki elektromos autót, vagy mit élveznek leginkább az elektromos autózásban a vásárlók. A jelentés még nem publikus, viszont a készítői elkezdték szivárogtatni az abban szereplő felmérések eredményeit.

Ezekből kiderült, hogy a legtöbben - a válaszadók 33-45 százaléka- környezetvédelmi megfontolásból vásároltak elektromos autót maguknak. És fontos szempont volt az új technológiák iránti nyitottság, az elérhető pénzügyi ösztönzők, valamint a járművek által biztosított vezetési élmény is.Arra a kérdésre, hogy melyik az a 3 dolog, amit a legjobban szeretnek az elektromos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés