Előfizetői tartalom

Megkezdődött a zalaegerszegi tesztpálya építése

MTI
Zalaegerszegen a járműipari tesztpálya építése jó lehetőséget kínál ahhoz is, hogy a középiskolásokkal megismertessék a műszaki, mérnöki szakterületet - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős államtitkára pénteken Zalaegerszegen, az Autóipari Próbapálya Zala Kft. és zalaegerszegi középiskolák között létrejött képzési együttműködési megállapodás aláírásán.

Palkovics László fontos feladatnak nevezte, hogy a diákokkal minél korábban megismertessék a szakmákat, ezen belül a műszaki, természettudományi, informatikai és mérnöki területet. Hozzátette: erre a célra olyan pályázati konstrukciót hoztak létre, amely elősegíti a vállalati szereplők és az oktatási intézmények együttműködését. Zalaegerszeg lehet az első olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés