Előfizetői tartalom

Megvan a megoldás a beszorulás ellen

Hámor Iván
A navigációs rendszerek egyre szélesebb elterjedésének velejárója, hogy a járművezetők túlságosan is nagymértékben támaszkodnak az elektronikus "mitfahrerre", és olyan területekre, útvonalakra is behajtanak - elsősorban azok, akik csak időnként vezetnek a megszokottnál nagyobb méretű, vagy nagyobb tömegű járművet -, ahová az adott jármű paraméterei nem tennék lehetővé. A hazai fejlesztésű, de a német Becker által forgalmazott Tranzit 50 navigáció ez ellen nyújt segítséget.

A hordozható navigációs eszköz 44 európai ország naprakész térképe mellett 29 ország kamionos és lakóautós útvonalainak adatait is tartalmazza. A készülék képes a jármű típusa és műszaki adatai figyelembe vételével testre szabni az útvonalat. Az eszköz jó navigátor módjára automatikusan elkerülő utat javasol forgalmi dugók esetén is.A megfelelő alkalmazás futtatásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés