Előfizetői tartalom

Merkel keményen bírálta az autógyártókat

Portfolio
Angela Merkel megkezdte újraválasztási kampányát Dortmundban szombaton. Beszédében azonnal bírálta a német autógyártó vállalatok vezetőit és felszólította őket, hogy tegyenek meg mindent a fejlesztések területén azért, hogy a jövőben minél több munkahelyet megőrizhessenek és visszanyerjék az emberek bizalmát, amit a dízelbotrány során eljátszottak.

Keményen bírált Merkel, de segítő kezet is nyújtottSzombaton megkezdte újraválasztási kampányát Angela Merkel Dortmundban, melynek keretében a tervek szerint 50 fontos nagyvárost látogat majd meg a szeptember 24-re kitűzött szövetségi választás előtt. Beszédében azonnal nekiment a német autógyárak vezetőinek, mivel véleménye szerint a dízelbotrány nagymértékben megingatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés