Előfizetői tartalom

Mindig, mindenhova autóval kell menni?

Portfolio
Egy cég - de lehet ez egy család is - működése során a hatékonyság, a költségek minimalizálása egyre inkább befolyásoló tényező, ami a munkatársak - családtagok - közlekedése során is jelentős megtakarításokat, vagy rosszabb esetben felesleges kiadásokat jelenthet. A nagyvárosokon belüli közlekedés nem minden esetben követeli meg az autó használatát, vagy ha igen, akkor ma már léteznek olyan járművek, melyekkel lokális károsanyag kibocsátás nélkül lehet közlekedni - jellemzően a várásokon belül.

Egyre több autógyár kínál tisztán elektromos, vagy hibrid - valamilyen belső égésű motor és villanymotor - hajtású járművet, melyek teljes értékű autóként használhatók. Kezdetben kifejezetten más formavilággal készültek ezek az autók, de mára már a kifejezetten nagy darabszámban készülő karosszériaváltozatokkal is elérhetők. A hibrid hajtásrendszer terén kétségkívül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés