Előfizetői tartalom

Munkába áll a második kontingens

Portfolio
Miután 2013. február 25-én öt új Scania Touring távolsági autóbuszt állított forgalomba a Borsod Volán Zrt., többek között a kedvező kezdeti utazás-szolgáltatási és üzemeltetési tapasztalatok eredményeként az ügylet további öt ugyanilyen jármű beszerzéséről szóló opcióját is lehívta a társaság. A Scania Hungária Kft. augusztus 30-án tiszaújvárosi márkaszervizében ünnepélyes keretek között adta át az újabb öt autóbuszt a borsodi közlekedési vállalatnak. amelynek alkalmával az első öt járművel szerzett tapasztalatokról is beszámoltak.

Február végén egy hosszas, 2012 júniusában kezdődött közbeszerzési versenytárgyalási folyamat végét koronázta meg az első öt Scania Touring ünnepélyes átadása a Borsod Volán Zrt.-nek. Most pedig az akkor nyitott kérdésként hagyott opció is lezárult a további öt busz leszállításával, amely a téli beszerzés folytatásaként még gyorsabban és gördülékenyebben zajlott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés