Előfizetői tartalom

Nem igaz, hogy nem ad több pénzt elektromos autókra a kormány!

Mivel a kormány hosszú távon is kiszámíthatóvá kívánja tenni az elektromos autók elterjedését, ezért 2017-re további 3 milliárd forinttal támogatják azok beszerzését - jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem igazak azok a sajtóban megjelent információk, hogy egy hónap és nem lesz ingyenpénz az elektromos autók megvásárlásához.

A nemzetgazdasági miniszter szerint öt hónappal a pályázatok beadásának megkezdése után már látszik, hogy nagy az érdeklődés az elektromos autók megvásárláshoz biztosított 1,5 millió forintos állami támogatásra. A legfrissebb adatok szerint kétszáz felett van az elbírált pályázatok száma, és további több mint 300 beadott pályázatot tartanak nyilván. A kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés