FONTOS Nincs megállás, tovább vágta a kamatot az MNB!
 
Előfizetői tartalom

Nincs ellenfele az Opelnek, de akad meglepetés

Portfolio
Brillírozik idén a magyar autópiac, a JATO Dynamics legfrissebb statisztikáiból ugyanis kiderült, hogy tavaly márciushoz képest 22 százalékkal több új személygépkocsi került forgalomba múlt hónapban. Az autómárkák között továbbra is megállíthatatlanul tör előre az Opel, amely nem csak a cégek, hanem a magánszemélyek körében is rendkívül népszerű.

Ezek a márkák húzzák a magyar autópiacot Márciusban 22 százalékkal több autót helyeztek forgalomba, mint egy évvel korábban, ez összesen 6 208 darab új személyautót - és 1 228 darab 3,5 tonna alatti kishaszonjárművet - jelentett Magyarországon. Márciusban a legsikeresebb autómárka (személyautó és kishaszongépjármű) ezúttal az Opel volt 867 darab értékesített járművel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés