Előfizetői tartalom

Nyolc hónap alatt teljes portfólió csere

Portfolio
2012 szeptembere óta öt új teherautó-típust mutatott be a Volvo Trucks. Minden tavaly kezdődött, az új Volvo FH látványos bemutatásával, amit az idei évben az új Volvo FM, a Volvo FMX, a Volvo FE és a Volvo FL típusok bemutatása követett. Valamennyi új típus olyan innovációkat és termékjellemzőket tartalmaz, amelyek könnyebbé és hatékonyabbá teszik a járművezetők munkáját.

"Történelmünk egyik legintenzívebb és legizgalmasabb időszakát éljük. Minden idők legkorszerűbb, és a legfejlettebb technológiát alkalmazó Volvo-kínálatával kiemelkedő lehetőségekre tettünk szert ügyfeleink támogatására termelékenységük és nyereségességük növelésében valamennyi szegmensben" - mondja Claes Nilsson, a Volvo Trucks elnöke. A vizuális családi kötelékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés