Előfizetői tartalom

Őrült változás előtt áll az autópiac - Az új Nissan Leaf az egyik első hírnöke

Az új Nissan Leaf a megnövelt hatótávolságával, dögös dizájnjával és a helyenként túlmisztifikált vezetőtámogató rendszereivel szinte észrevétlenül esik neki azoknak az ellenérveknek, amelyeket sokan régóta hangoztatnak, ha elektromos autózásról van szó. Annyira diszkréten teszi igazából, hogy mi is csak a tesztünk után eszméltünk rá, hogy mekkorát fejlődött a modell, elődjéhez képest. Legalább ekkora ugrást tapasztaltunk abban is, ahogyan az érdeklődők az autóról beszéltek az utunk során. Ma már nem igazán téma a technológia és a felhasználás, nagyon képben vannak az emberek, mindenki az árról és a személyes tapasztalatainkról érdeklődik.

Őrület, hogy repül az idő, már lassan két éve annak, hogy a 30 kWh-s akkumulátorral szerelt Nissan Leaf volánjánál levert a víz, amikor a Balatonra igyekezve az első komolyabb emelkedőn 2 kilométer alatt 15 kilométert csökkent az autó hatótávolsága. Aztán persze kiderült, az aggodalmam teljesen alaptalan volt, hiszen lazán teljesítettük a Budaörs-Siófok távot és még sok-sok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés