Előfizetői tartalom

Pofonegyszerű dolog jelenthetne megoldást a kínzó munkaerőhiányra

Portfolio
Az egyre kínzóbb munkaerőhiány kezelésére létezik egy pofonegyszerű megoldás, emelni kell a dolgozók bérét - véli a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) által közösen megrendezett Járműipar 2016 ősz konferenciájának hallgatósága. A közönség válaszaiból az is kiderült, hogy Magyarország versenyképessége múlhat azon, hogy a jövőben rendelkezésre áll-e a megfelelő mennyiségű és minőségű munkaerő vagy nem.

Több mint 120 fő részvételével került megrendezésre immár harmadik alkalommal a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) Járműipar 2016 ősz konferenciája október 20-án az AUTOMOTIVE HUNGARY - Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás hivatalos szakmai programjaként. A konferencia délelőtti szekciójában a kormány képviselőjén kívül, logisztikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés