Előfizetői tartalom

Pontosították a gázüzemű autók parkolásának szabályait

Portfolio
Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat - 28/2011 (IX 6.) BM rendelet - tavalyi módosítása a korábbi, szinte teljes körű tiltás után megengedte a gázüzemű autók használói számára, hogy az eddig messze elkerült parkolóházakat is igénybe vehessék járművük tárolására. A szabályzat azonban nem mindenhol fogalmazott pontosan, így módosításra szorult, mely 2012. november 13-án lép hatályba.

Első olvasatra szigorításnak is tűnhet a szabályzat szövegezése, de a valóságban még megengedőbbé vált. (5) A tisztán gázüzemű, a vegyes üzemű és a kettős üzemű jármű nem helyezhető el a) cseppfolyós (propán-bután) üzemanyag esetén - a vonatkozó műszaki követelményeknek megfelelő, jóváhagyási jellel ellátott járművek kivételével - ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés