Előfizetői tartalom

Rali helyett a munkára koncentrál Eddie Stobart

Portfolio
Évekig a rali világbajnokság meghatározó résztvevője, sőt a gyári Ford csapat üzemeltetőjének egyik támogatója is volt az angol Eddie Stobart Ltd. fuvarozási vállalat, mely most a saját, és a Scania történetének is legnagyobb európai teherautó beszerzéséről hozott döntést. Az anyacég és társvállalatai több mint 2000 darab tehergépkocsit rendeltek meg.

A járműveket 2016 márciusától két éven belül szállítja le a svéd gyártó. Az ügylet számos Scania márkakereskedést érint az országban mind az átadás, mind a járművekre kötött javítási és karbantartási szerződések révén. Ez már a negyedik alkalom, hogy az Eddie Stobart Limited, valamint társvállalatai jelentős mennyiségű járművet rendeltek a Scania angol képviseletétől....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés