Előfizetői tartalom

Súlyhatár alatt az Insignia

Portfolio
Az Opel jelenlegi modelljei még olyan technológiával készülnek, mely nem teszi lehetővé a nagyszilárdságú acélok használatát a karosszériák esetében. Ez kihat az autók menetteljesítményére, viselkedésére, fogyasztására és károsanyag kibocsátására is, sajnos mindegyiken ront. Az új, Szentgotthárdon gyártott 1,6 literes dízel erőforrással azonban az Insignia is bekerült a 100 alattiak klubjába, mivel CO2 kibocsátása 99 g/km.

Anélkül, hogy ráncfelvarrásnak, vagy bármilyen frissítésnek lehetne nevezni, az Opel Insignia mégis - sok helyen kifejezetten jelentős mértékűnek tekinthető - változásokkal kerül mostantól piacra. Több európai országban nagyon jelentős befolyással bír egy-egy autó g/km-ben kifejezett CO2 kibocsátása, a tulajdonosok, üzembentartók számára nagy anyagi különbség fenntartani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés