Előfizetői tartalom

Tarolnak az elektromos autók, amelyekről Európában nem is hall az ember

Portfolio
Kínában a direkt és indirekt ösztönzőknek, valamint az infrastruktúra fejlesztésének köszönhetően dinamikusan nőtt a plug-in-hibrid és teljesen elektromos autók értékesítése tavaly. A legfrissebb statisztikákból az is kiderült, hogy a helyi vezetés törekvéseivel összhangban, taroltak a kínai gyártók modelljei. Olyan modellek, amelyekről Európában jó eséllyel nem is hall az ember.

Elképesztő ütemben terjed az elektromos autózás KínábanKína az elmúlt években komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy érdemben támogassa az elektromos járművek elterjedését és a helyi elektromosautó-gyártók megerősödését. Ennek két fő oka volt, az egyik, hogy minél több helyben zéró emisszió jármű fusson az ország nagyvárosainak útjain, hogy csökkenjen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés