Előfizetői tartalom

Tartja a távolságot - Skoda Superb

Hámor Iván
A Skoda nagyautója már a harmadik sorozatával kápráztatja el a feltűnésmentes, de racionális vásárlókat, felhasználókat. A legújabb változat a legnépszerűbb motorral - 2,0 TDI - járt a Portfolio szerkesztőségénél, és minden olyannal fel volt szerelve, amire a hétköznapok során szüksége lehet a használójának. Ha valóban ennyire jó autó, akkor mi különbözteti meg a - házon belüli és azon kívüli - konkurenseitől?

A Skoda Superb eddig is óriás méretének, utas- és csomagterének köszönhette hírnevét és sikerét, valamint annak a szerénységnek, ahogy mindezt "előadta". A belső méreteknek, és a korábban két darabból álló 5. ajtónak - a ferdehátú kivitel esetén - köszönhetően az arányai nem számítottak a leginkább klasszikusok közé, de e felett a legtöbben szemet hunytak. A mostani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés