Előfizetői tartalom

Újra sokkol a Dacia

Hámor Iván
A Renault egyik, ha nem a legjobb stratégiai döntése volt a Dacia márka újraélesztése, és folyamatos fejlesztése. A Logant és a Sanderot sokan "nem vették észre", de a Duster mellett már senki nem tudott szó nélkül elmenni. A Logan MCV közben olyan áron nyújtott hét valódi ülést, amivel egyik konkurense sem vehette fel a versenyt. A legújabb Dacia, a Marokkóban gyártott Lodgy ezt a vonalat viszi tovább, immár egyterű köntösben.

Ahogy várható volt, érkezzen bármilyen szegmensbe is egy Dacia modell, ott alaposan felkavarja a piaci erőviszonyokat. A Lodgy a racionálisan gondolkodó családok - és cégek - autója lesz, akik pontosan azt kapják a pénzükért, amit kifizettek. Induló ára 2,8 millió Ft körül lesz - a végleges árak pár héten belül kerülnek megállapításra -, amiért már szervókormánnyal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés