Előfizetői tartalom

Zöld és megbízható

Portfolio
A Volkswagen Haszonjárművek új Crafter sorozata nyerte el a 2013-as "Zöld Kisteherautó" ("Green Van 2013") díjat, amelyet a "VerkehrsRundschau" szakmai folyóirat ítél oda immár három éve a környezetet leginkább kímélő transzporternek. A Crafter a múlt hónapban végzett a Dekra 2013-as meghibásodási jelentése élén, a kisteherautók kategóriájában ugyanis e modellnél észlelték a legkevesebb hibát az átvizsgálások során.

Három esztendeje osztja ki a "VerkehrsRundschau" szakmai folyóirat "Trucker" testvérmagazinjával közösen a "Zöld Teherautó" ("Green Truck") és a "Zöld Kisteherautó" ("Green Van") díjakat. A transzporterek mezőnyében a Crafter összesen 5.927 környezetvédelmi pontjával, 18 vetélytársával szemben győzedelmeskedett az idén. A diadal szempontjából alacsony üzemanyag-fogyasztása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés