Előfizetői tartalom

360 millió forintos befektetés a DBH Investment részéről

Portfolio
Az 5 milliárd forintos kockázati tőkealapot kezelő DBH Investment új célvállalatot talált, az egészségipari fejlesztésekkel foglalkozó Norma Investments Zrt.-be fektetnek 360 millió forintot. A forrást arra használják, hogy a vérelemző termékük globálisan piacvezetővé válhasson - derül ki a DBH közleményéből.

Hasonló témákkal is foglalkozik a Portfolio CEE Private Equity and Corporate Finance. Regisztráljon Ön is! A Norma Instruments Zrt. innovatív vérelemző-rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglakozik, termékeiket az in-vitro diagnosztikai piac számára értékesítik. A Norma Instruments által kifejlesztett orvostechnikai eszköz az emberi szervezetből származó minták vizsgálatára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés