Előfizetői tartalom

Kiírták az új kockázati tőke pályázatot

Portfolio
A szektor régóta várta, hogy kiírják az Új Széchenyi Terv keretében a friss kockázati tőke programot, erre pedig sor is került a mai napon. Összességében 10 alapkezelő kaphat pénzt, magvető tőke esetén 1,5 milliárd forintos visszaterítendő támogatásról van szó, míg növekedési tőke esetében 3 vagy 4,5 milliárd forintról. A pályázatok leadási határideje 2012. július 30.

A Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. honlapjára felkerült a Jeremie kockázati tőke pályázat újabb kiírása, amelynek keretében 28,5 milliárd forintra pályázhatnak az alapkezelők. A 2009-es előző kiírással szemben a legfontosabb különbség, hogy most magvető és növekedési tőkére is lehet pályázni, előző lehetőség korábban nem volt adott. Fontos eltérés, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés