Előfizetői tartalom

Kiszáll az üzletből a divattervező legenda

Portfolio
Rövid időn belül a második híres olasz divatmárka kerülhet eladósorba, a Versace után most a befektetési bankárok arról beszélnek, hogy heteken belül eladhatja Roberto Cavalli a többségi részesedését egy magántőke alapnak. Az idős tervezőt évekig hiába környékezték meg a befektetők, ő nem adta a cégét, most viszont megváltozott a véleménye. A vásárló a Permira lehet, amely ismerősen mozog a divat területén, például náluk volt 2012-ig a Valentino, míg jelenleg is a portfóliójukban van a Hugo Boss. Az árazás alapján a teljes cég 450 millió eurót is érhet, azt viszont homály fedi, hogy mekkora részt vehet meg a befektető végül - írja a Reuters.

Hasonló témákkal is foglalkozik a Portfolio CEE Private Equity and Corporate Finance konferencia. Regisztráljon Ön is! Sokak számára ismerősen csenghet az olasz divattervező, Roberto Cavalli neve, aki most éppen azzal került a reflektorfénybe, hogy értékesíti a tulajdonrészének nagyobbik részét. A hírügynökség névtelenséget kérő forrásokra hivatkozva azt írja, hogy előrehaladott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés