Előfizetői tartalom

Néhány hónap is csodákat tesz egy startuppal

Portfolio
A tapasztalatok szerint a kezdő vállalkozóknál a legnagyobb problémát a vállalkozási ismeretek hiánya jelenti, ezért is fogott olyan programokba a Nemzeti Innovációs Hivatal, amely segít leküzdeni a cégek számára az akadályokat. Ezek között kiemelhető a Startup Tavasz, amely azt mutatta meg, hogy kellő odafigyelés mellett akár néhány hónap leforgása alatt is óriási változás állhat be egy startupper életében. Mivel a fő cél Budapestet régiós startup központtá fejleszteni, további projekteken dolgozik a hivatal - mondta el Spaller Endre, a NIH elnöke a Portfolio-nak adott interjújában.

Portfolio.hu: A Mentor Klub áprilistól új elemmel bővült, mégpedig a Coach Programmal. Rendkívül népszerűek manapság ezek a kezdeményezések. Miben más ez a program? Spaller Endre: A kezdeményezés legfőbb értéke, hogy teljesen díjmentesen nyújtjuk ezt a szolgáltatást a KKV szektor szereplőinek. Továbbá azzal a jó hírrel folytatnám, hogy még mindig lehet jelentkezni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés