Előfizetői tartalom

Csak a Mol maradt talpon

Portfolio
Hiába esett vissza a vártnál kisebb mértékben a japán GDP és beszélt arról a kínai jegybank vezető közgazdásza is, hogy nincs szükség és terv a jüan folytatódó leértékelésre. Ezek az események csak a kereskedés első szakaszában hajtották fel az európai részvénypiacokon az árakat. A déli órákban már elfogyott a lendület és az irányadó részvényindexek a német tőzsde vezetésével estek. A magyar piacon viszont nem láthattunk hasonló kilengéseket, a nagypapírok árfolyama alig változott.

2015. augusztus 17. 17:30 Megosztás Nem sok minden történt idehaza A magyar részvénypiac nem sok izgalmat tartogatott a befektetőknek, a BUX értéke csupán 0,1 százalékot csökkent. A nagypapírok piacán sem láthattunk komolyabb mozgásokat: a Mol árfolyama...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés