FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Csak az OTP maradt talpon

Portfolio
Az európai piacokon jó hangulatban telt a délelőtti kereskedés, amit a múlt pénteki amerikai erősödés és az európai bankoknál végrehajtott stersszteszt eredménye is támogatott. Az októberi német Ifo üzleti hangulatindex értéke viszont sokkolta a befektetőket, aminek a hatására éles fordulatot láthattunk a részvénypiacokon. A papírok öntése az amerikai nyitás után is folytatódott, ebben a negatív befektetői környezetben pedig a magyar tőzsde is gyengén teljesített. Egyedül az OTP árfolyama erősödött a hosszú hétvégét követő első kereskedési napon.

2014. október 27. 17:35 Megosztás Az OTP állta a sarat A jó kezdés ellenére a BUX értéke 1 százalékot esett, amihez közel 5 milliárd forintos forgalom párosult. Ezzel a teljesítményével a sor végén foglal helyet a közép-kelet-európai részvényindexek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés