Előfizetői tartalom

Jövőre osztalékot fizethet az Appeninn

Portfolio
Stabil működés mellett tovább bővítette ingatlanportfólióját az idei első félévben az Appeninn, így a vállalat árbevétele a következő negyedévekben növekedhet, és a cég vezetése fenntartja osztalékfizetési szándékát az idei év eddigi elért eredménye alapján. A társaság az év első hat hónapját 2,15 millió eurós bevétel mellett 412 ezer eurós adózott eredménnyel zárta.

Az Appeninn 2016. első félévében 2,15 millió eurós bevétel mellett 412 ezer euró adózott eredményt ért el. A bevétel 3,9 százalékos csökkenése mögött egyes projektek tavalyi, a portfólió átstrukturálása miatti értékesítése, valamint a forint árfolyamának változása áll. Az eredményt az első félévben pénzügyileg nem realizált számviteli árfolyamveszteség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés