Előfizetői tartalom

Csúcsközelben ragadt Amerika az olajugrás után

Portfolio
Jó hangulatot teremtett a Wall Streeten az a délutáni adat, miszerint csaknem 8 éves csúcsra ugrott az újlakás értékesítések volumene júliusban az Egyesült Államokban. A Nasdaq és az S&P500 napon belüli történelmi csúcsát "kóstolgatta", amiben az is segített, hogy piaci pletykák szerint az irániak is benne lehetnek az olajkitermelés befagyasztásában, így ez az olajnak is lendületet adott. Végül a vezető részvényindexek kis pluszban zártak.

2016. augusztus 23. 22:15 Megosztás Csúcsközelben ragadt Amerika az olajugrás után Újabb vételi hullám már nem mutatkozott az amerikai részvényindexeken, így zárásra 0,2-0,3% körüli pluszok maradtak. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy mindhárom benchmark...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés