Előfizetői tartalom

Csúcson az Apple, közben globális hackertámadás zajlik

Portfolio
Ma újabb bő 1%-kal új történelmi csúcsra, 156 dollárig kapaszkodott az Apple árfolyama, ami történelmi csúcs közelében tartja a Nasdaq-ot, míg a Dow Jones és az S&P minimális csökkenést mutat. Ebben szerepe lehet az amerikai elnök körül dúló botrány miatti óvatosságnak, illetve annak is, hogy az Európán és Ázsián átsöprő hackertámadás nyomán péntek este már az amerikai vállalatokat is figyelmeztették egy nemzetközi támadás veszélyeire. A hírek szerint több, mint 70 ország intézményeinél tapasztaltak összesen több tízezer támadást, amelyek közül a legtöbb jelen állás szerint Oroszországot érte.

Kapcsolódó cikkünk2017.05.12Kibertámadás ért több angliai kórházat, akadozik az ellátásA vártnál alacsonyabb friss amerikai inflációs adat a dollárt viselte meg ma délután, az amerikai részvénypiacokon csekély hatást generált. A dollár az euróval szemben 1,0880-ról 1,0930-ig esett, és ez fontos ok volt abban, hogy maga a dollárindex is süllyedni kezdett.Kapcsolódó cikkünk2017.05.12Új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés