Előfizetői tartalom

Pénzosztás a Ryanairnél

Portfolio
Több mint a duplájára emelkedett a Ryanair nyeresége a legutóbbi negyedévben, annak köszönhetően, hogy a húsvéti időszak erősen sikerült. A menedzsment megemelte a várakozásait, ami jó hír azután, hogy mostanában profit warningok sorozatával lepte meg a cég a befektetőket. A légitársaság rendkívüli osztalék kifizetéséről is döntött.

Várt feletti eredmény A közelmúltban profit warningok sorozatával lepte meg a befektetőket a Ryanair, ma viszont csupa jó hírekkel szolgált az április-júniusi időszakra vonatkozó gyorsjelentésével. Az ír diszkont légitársaság nettó eredménye az egy évvel korábbi 78 millió euróról 197 millió euróra emelkedett, ami a várakozásokhoz képest is nagy meglepetést okozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés