Előfizetői tartalom

Danubius: egy problémás akvizíció (2.)

Portfolio
Még nincs vége a Danubius megpróbáltatásainak Romániában, hiszen a társaság és a Corvinus Rt közös tulajdonában lévő Salina Invest Rt, mely a szovátai fürdőkomplexum privatizációjának nyertese volt, újabb per elé nézhet - értesült a Napi. A lap az erdélyi Krónika értesüléseire hivatkozva azt állítja, hogy a román legfőbb ügyész perújrafelvételt kért abban a perben, melyben a legfelsőbb bíróság már egyszer a Salina javára döntött.

Mint ismertes, a Danubius romániai akvizíciója mindig is az érdeklődés középpontjában volt, hiszen tavaly szeptemberben a román szenátus vizsgálóbizottságot alakított annak kivizsgálására, hogy miként szerzett többségi tulajdont a Danubius Rt a szovátafürdői gyógyüdülőközpontban. Kisebb botrányt kavart, hogy egyesek szerint a magyar cég értéken alul szerezte meg a komplexumot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés