Előfizetői tartalom

Day Trade stratégia szeminárium

Portfolio
A kereskedés, különösen a rövid távú kereskedés során a legnagyobb kihívást nem a hullámzó árfolyamok, nem a többi üzletkötő jelenti, hanem te magad! Érzelmeid, élükön a félelemmel szüntelenül magukhoz akarják ragadni a kormánykereket, miközben hiedelmeid nem engednek minden információt eljutni hozzád. A day trading gyakorlatilag 100%-ban pszichológia, ám a sikerhez elengedhetetlen egy működő kereskedési stratégia.

Díjmentes előadásunkon, profi trader előadónktól a gyakorlatban is bizonyított kereskedési szisztémát tanulhatsz. Jelentkezés a díjmentes előadásra Tematika Beszállási pontok azonosítása Stop és célár meghatározás Kockázatkezelés Termékválasztás Időpont: 2016. Augusztus 30. Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 polgár u. 8-10. D épület

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés