Előfizetői tartalom

De miért vették el a csillagot az egyik legjobb magyar étteremtől?

Negyedik helyezés és különdíj a Bocuse d'Oron, új izgalmas étteremnyitások Budapesten, továbbra is több hazai díjazott a nemzetközi szakácsművészet bibliájának tartott Guide Michelinben - így indult az év a magyar gasztronómiában. A főváros egyik topétterme, a Tanti azonban elvesztette Michelin-csillagját: mit jelent ez egy étteremnek, és milyen gyakran fordul elő? Azt is kiderítettük, melyik magyar éttermeknek érik jó ideje az elismerés, és mikor lehet Magyarországnak két vagy három csillagos étterme.

Március 6-án jelent meg a Michelin étteremkalauz európai kiadása, amelyből kiderült, hogy a XII. kerületi Tanti elvesztette a 2015-ben megkapott csillagot, így már csak négy darab éttermünk van, egy-egy Michelin-csillaggal: a Borkonyha; a Costes; a Costes Downtown; és az Onyx. Vannak pozitív fejlemények is: három budapesti étterem megkapta az ár-érték arány alapján kiosztott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés