Előfizetői tartalom

Döbbenet: BUX tag lesz a Phylaxia

Portfolio
A BÉT Index Bizottságának javaslata alapján az intézmény vezérigazgatója döntött az új BUX, illetve BUMIX kosarak összetételéről és a meglepetés az econet legutóbbi bekerülése után most sem maradt el: BUX tag lett a Phylaxia... Az igen spekulatívnak tartott részvények mellett az Állami Nyomda is bekerült a részvényindexbe, a BUMIX pedig a Genesis-szel, a Humet-tel, a Linamar-ral és a korábbi nyilatkozatok alapján a BUX-ba szánt Orco-val gazdagodott.

Közzétette a BUX és a BUMIX kosár október 1-től életbe lépő változtatásainak egy részét a BÉT: az újonnan bekerülő részvények listája már megvan, a súlyokra azonban még szeptember végéig várni kell. A közlemény úgy szól, hogy "a BUX index esetében a felülvizsgálati kritériumok teljesítése alapján, és a többéves BUMIX tagságra való tekintettel, az index...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés