Döbbenetesen gyors a Telekom új hálózata

2017. október 12. 14:31    
nyomtatás
 
  • Berlinben 5G hálózatot tesztelt a Deutsche Telekom
  • A globális bevezetésre 2020-ban kerülhet sor


Kereskedés Deutsche Telekom-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Deutsche Telekom (DT) ma ötödik generációs adótornyokat tesztelt valós körülmények között Berlinben (három különböző helyen állították fel a tornyokat: Winterfeldtstraße (2 cella), Martin-Luther-Straße, Pohlstraße), egész Európában ez volt az első ilyen jellegű teszt, közölte a társaság. Európa legnagyobb telekom szolgáltatója felkészült arra, hogy 2020-ban világszerte piacra dobja 5G szolgáltatását.

Döbbenetesen gyors a Telekom új hálózata

5G adótorony Berlinben Forrás: Deutsche Telekom

A mai teszteken az adatátviteli sebesség 2 gigabit volt másodpercenként, miközben a latencia, vagyis a késleltetési idő csupán 3 milliszekundum volt, utóbbi egyébként azért fontos mert az alacsony latencia az önvezető autók, a távolsági műtétek megjelenését és elterjedését teszi lehetővé. A most felállított kísérleti 5G hálózathoz az eszközöket a kínai Huawei gyártja.

Döbbenetesen gyors a Telekom új hálózata

2Gbit/s adatátviteli sebesség Forrás: Deutsche Telekom

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium